Professioneel vloeronderhoud door De Schoonmakers van Zevenaar

De Schoonmakers van Zevenaar zijn er voor bedrijven en particulieren

Weet u hoe belangrijk vloeronderhoud is? Een schone vloer geeft een frisse uitstraling aan de hele ruimte. Uiteraard zijn ook heldere en schone ramen onmisbaar, maar wanneer de vloer vies is, valt dat direct op als u binnenkomt. Geen tijd om uw vloeren te onderhouden? U wilt het schoonmaakwerk uitbesteden? Uw bedrijf dagelijks of wekelijks laten reinigen? Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf. De Schoonm...


Geschreven door: Peter de Rije

Datum gepubliceerd: 19-06-2018


Zo belangrijk is hygiëne op de werkvloer

De schoonmakers van Zevenaar voor al uw schoonmaakwerk

U zit ook vast niet te wachten op een hoog ziekteverzuim. Wist u dat nauwkeurig schoonmaakwerk hierbij een grote rol speelt? Waarschijnlijk zit het wel goed met het sanitair en de keuken, maar hoe staat het met de letterlijke werkvloer? Het soort vloer is hierbij van belang, maar veel vuil en stof op de grond is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Goed onderhoud en een deskundige reiniging van de vloer is daarom uiterst...


Geschreven door: Peter de Rije

Datum gepubliceerd: 01-08-2018


Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl