Bouwoplevering schoonmaak door de schoonmakers van Zevenaar

Nadat een woning, bedrijf of kantoorpand wordt opgeleverd, staan wij voor u klaar. Op het moment dat de verbouwing, de renovatie of de nieuwbouw is afgerond, kunt u het pand nog niet in gebruik nemen. Het is in alle gevallen noodzakelijk dat het gebouw eerst grondig wordt schoongemaakt. Wilt u deze klus zelf uitvoeren, dan kost u dit veel inspanning en tijd. Maak daarom zeker gebruik van de schoonmaakdiensten van de schoonmakers van Zevenaar. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening. Zeker verfresten, cementsluier en andere bouwafvalstoffen dienen op een deskundige wijze te worden opgeruimd. Wanneer het gaat om het opruimen en schoonmaken van bouwterreinen, dan vraagt dit een specialistische aanpak waarin wij zeer bedreven zijn. 

Bouwoplevering tot in de kleinste details

Wat kunt u zoal van ons verwachten als het gaat om de bouwoplevering?

 • Het verwijderen van losliggend vuil
 • Schrobben van harde vloeren
 • Glasbewassing
 • Verwijderen van verfresten
 • Geheel stofvrij maken van alle oppervlakten
 • Reinigen van wanden, vloeren, plafonds en sanitair
 • Verwijderen van eventuele stickers
 • Reinigen van keukens
 • Deuren en plinten afnemen
 • Schoonmaken van kabelgoten
 • Stofzuigen van tapijt

Zoals u ziet is voor de schoonmakers van Zevenaar niets te veel. Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen. We zorgen voor een bouwoplevering op maat. Hierbij kunt u rekenen op ervaren personeel met veel ervaring. Zeker op een bouwterrein is dit van groot belang. Ons team van specialisten is uiterst geschikt voor het aanpakken van werkzaamheden op en rond een bouwterrein. 

Compleet schoon en eventueel zelfs ingericht

Wanneer u dit op prijs stelt, richten wij zelfs uw pand in met door u zelf uitgekozen sanitaire benodigdheden. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zowel particulieren, VvE’s, bouwverenigingen als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op. U doet dit door het formulier op onze website in te vullen met uw persoonlijke gegevens. Daarna ontvangt u van onze kant zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl