Alle soorten glasbewassing mogelijk bij de schoonmakers van Zevenaar

Besteed het reinigen van ramen en kozijnen uit aan de schoonmakers van Zevenaar. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening en betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook houden wij bij al onze schoonmaakwerkzaamheden rekening met het milieu. Laat onze glazenwassers zowel binnen als buiten uw ramen schoonmaken en geniet van het blinkende resultaat. 

Traditionele glasbewassing

U kunt bij de schoonmakers van Zevenaar terecht voor de traditionele glasbewassing. Wij staan klaar voor zowel particulieren, kleine ondernemingen, VvE’s als woningbouwverenigingen. Wij reinigen uw ramen en kozijnen op de ouderwetse manier door middel van gewoon water, een spons en een wisser. Onze gespecialiseerde en ervaren glazenwassers volgen regelmatig bijscholing, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Uw ramen streeploos gereinigd door onze vakmensen.

Telebewassing

Het reinigen van glas op grote hoogte vraagt om een specifieke aanpak. Bij de schoonmakers van Zevenaar bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij maken gebruik van een telescoop met een uitschuifbare steel en kunnen op deze manier ramen tot een hoogte van zo’n 23 meter schoonmaken. Op deze manier is het gebruik van ladders overbodig en wordt het schoonmaakwerk vele malen efficiënter uitgevoerd. Uiteraard is dit ook terug te zien in het prijskaartje en kunt u bij ons terecht voor glasbewassing tegen een zeer scherp tarief. 

Glasbewasing door middel van een hoogwerker

Uiteraard kunnen we door middel van telebewassing niet alle ramen bereiken. Heeft uw pand ramen op zeer grote hoogte, dan maken wij gebruik van een hoogwerker. Onze gecertificeerde glazenwassers reinigen op deze manier de ramen tot op een hoogte van zo’n 53 meter. Dat veiligheid en kwaliteit hierbij voorop staan is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Onze hoogwerker brengt de schoonmaker naar boven en deze wast handmatig kozijnen en ramen. U wilt gebruik maken van onze diensten? Vul dan nu het formulier in dat u vindt op onze website. Wij ontvangen graag uw gegevens en sturen u dan een op maat gesneden offerte toe.

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl