Hoogste kwaliteit schoonmaakwerk

Een schoon gebouw, frisse ruimtes en proper sanitair is een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom van belang om gebruik te maken van professionele en ervaren schoonmakers. Neem contact op met de schoonmakers van Zevenaar en de kwaliteit van het schoonmaakwerk is absoluut gewaarborgd. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening. Wat onze schoonmakers zoals voor u doen? Vloeren dweilen, plinten afnemen, vensterbanken reinigen, stofwissen en toiletten schoonmaken is nog maar een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. 

Overleg is belangrijk

Voordat wij starten met de schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf, woning of kantoorpand, vindt er een overleg plaats. Wij vernemen graag uw specifieke wensen, zodat wij een werkschema kunnen maken zoals u dat wilt. Onze professionele schoonmakers werken nauwkeurig, hygiënisch en hebben een flexibele opstelling. Dit is zeker van belang wanneer uw medewerkers op onregelmatige tijden aanwezig zijn. Wij passen ons aan aan uw wensen. Een goede communicatie vinden wij erg belangrijk. 

Moderne schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijk

Ook in de schoonmaakbranche komt er steeds meer aandacht voor het milieu. Milieuvriendelijk werken staat dan ook hoog in het vaandel bij de schoonmakers van Zevenaar. Bij het gebruik van apparatuur en schoonmaakmiddelen letten wij scherp op de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hiervan. Uiteraard wordt door ons het afval ook altijd zoveel mogelijk gescheiden ingeleverd. 

De schoonmakers van Zevenaar voor zowel bedrijven als particulieren

Zoekt u een betrouwbare en professionele schoonmaker voor uw woning? Heeft u een drukke baan en komt u zelf niet toe aan het schoonmaken van uw ramen en kozijnen? Wilt u af en toe een schoonmaker inschakelen of is het de bedoeling dat er wekelijks iemand langskomt om uw huis te cleanen? Neem contact op met de schoonmakers van Zevenaar en het wordt geregeld. Ook voor woningbouwverenigingen en VvE’s zijn wij het ideale schoonmaakbedrijf. Bij een appartementencomplex is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat het trappenhuis frequent wordt gereinigd. Ook bedrijven kunnen gebruikmaken van ons ervaren personeel. Wilt u verdere informatie of bent u benieuwd naar het prijskaartje? Bekijk dan nu het formulier op onze website en vul uw gegevens in. Daarna ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een op maat gesneden offerte. 

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl