Betrouwbare schoonmakers in Zevenaar - West

Wilt u het schoonmaken van uw woning of bedrijf uitbesteden, dan is het uiteraard belangrijk dat de schoonmakers betrouwbaar zijn. Maakt u gebruik van de schoonmakers in Zevenaar - West van DCA Dienstverlening, dan zit u wat dit betreft helemaal goed. Wij maken alleen gebruik van deskundige, ervaren en betrouwbare schoonmakers. Of het nu gaat om vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, bouwoplevering of andere schoonmaakwerkzaamheden, op ons kunt u vertrouwen. Overal in Zevenaar - West staan wij graag voor u klaar. 

Totale reiniging door schoonmakers Zevenaar - West

Staat er een verhuizing van uw bedrijf in Zevenaar - West op de planning, dan komt daar heel wat bij kijken. Maak in dat geval gebruik van de schoonmakers in Zevenaar - West. Wij kunnen u helpen bij alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om de reiniging van plafonds, tapijt of wanden, wij regelen het voor u. Is er misschien nog veel afval van de verbouwing aanwezig? Doe een beroep op de diensten van schoonmakers van Zevenaar - West en het wordt voor u geregeld. Waarschijnlijk is ook het wassen van de glazen geen overbodige luxe als u een verhuizing achter de rug heeft. Ook voor het schoonmaken van de ramen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u structureel gebruikmaken van onze schoonmakers in Zevenaar - West, dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zowel particulieren, kleine ondernemingen, woningbouwverenigingen, VvE’s als particulieren zijn welkom bij DCA Dienstverlening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij schoonmakers van Zevenaar - West

Bent u benieuwd of de schoonmakers van Zevenaar - West iets voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U doet dit door het formulier op onze website in te vullen. Wij zullen uw gegevens verwerken en sturen u dan zo snel mogelijk een op maat gesneden offerte toe. Al uw schoonmaakwerkzaamheden zijn bij ons in goede handen. 

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl