Alle soorten tapijt gereinigd door de schoonmakers van Zevenaar

De schoonmakers van Zevenaar reinigen alle soorten tapijten. Zowel particulieren als eigenaren van woningbouwverenigingen kunnen een beroep op ons doen. Ook kleine ondernemingen en VvE’s zijn van harte welkom bij ons. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening en maken enkel gebruik van gecertificeerd en ervaren personeel. Voor het schoonmaken van het tapijt zetten wij diverse methoden in. Dit is geheel afhankelijk van het soort vloer dat u heeft. 

Schoonmaak en onderhoud

Naast het schoonmaken van uw tapijt, kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud van de vloer. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw tapijt. Het schoonmaken van de vloer voeren wij uit met een speciale tapijtreinigingsvloeistof. Deze wordt, gecombineerd met water, onder hoge druk in de tapijtpool gesproeid. Wij garanderen u dat de vloer na deze behandeling volkomen schoon is. Ook is het tapijt na afloop al grotendeels droog. Het maakt bij deze behandeling overigens niet uit welk soort tapijt u heeft. Zowel katoen, synthetisch als wol kan op deze wijze worden behandeld. Ook de wijze van leggen of het type rug vormt geen enkele belemmering. Andere manieren van schoonmaken of behandelen door de schoonmakers van Zevenaar zijn onder meer: Bonnet reinigen, Spray reinigen of brandvertragend maken. 

Impregneren is een aanrader

Wanneer u de schoonmakers van Zevenaar inschakelt voor het grondig reinigen van uw tapijt, adviseren wij u om tegelijkertijd te kiezen voor een impregneerbehandeling. Dankzij de nieuwe en extra beschermlaag over uw tapijt, wordt het onderhoud in de toekomst nog eenvoudiger. De impregnering vormt als het ware een beschermlaag voor de vezels van het tapijt. Het schoonmaken gaat daarna vele malen eenvoudiger en doordat de vezels goed beschermd zijn tegen vuil, zal de vloer minder snel last hebben van slijtage. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u dat de schoonmakers van Zevenaar ook voor u van betekenis kunnen zijn? Kiest u voor een grondige reiniging van uw tapijt? Vul dan nu het formulier op onze website in. Wij zijn onderdeel van DCA Dienstverlening en garanderen u dat wij enkel gebruik maken van deskundig, betrouwbaar en ervaren personeel. 

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl