Vloeronderhoud voor zowel bedrijven als particulieren

Het onderhoud van de vloer is nog weleens een ondergeschoven kindje. Mensen denken bijvoorbeeld dat het reinigen van het sanitair en de ramen belangrijker is dan het onderhouden en schoonmaken van de vloer. Uiteraard is het essentieel dat het sanitair grondig wordt schoongemaakt. Dit is erg belangrijk voor een goede hygiëne. Toch is de invloed van een slecht onderhouden vloer groter dan menigeen vermoedt. Wanneer de vloer fris en schoon is, geeft dit direct een hele andere uitstraling aan een ruimte. Ook is een regelmatig onderhoud van de vloer belangrijk voor de levensduur ervan. Vooral in bedrijfsruimten wordt regelmatig gebruik gemaakt van duurzame vloeren. Goed onderhoud is dan, zeker ook in het kader van hygiëne, erg belangrijk. De schoonmakers van Zevenaar hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van allerlei soorten vloeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op ons doen. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening.

Alle soorten vloeronderhoud mogelijk bij de schoonmakers van Zevenaar

Het onderhoud van de vloer vraagt om een specialistische aanpak. Wanneer een vloer op de verkeerde manier wordt gereinigd of onderhouden, kan dit zorgen voor beschadiging. Het maakt nogal wat uit of u een houten, marmeren of natuurstenen vloer heeft. De schoonmakers van Zevenaar hebben ervaring met allerlei soorten vloeren. U kunt daarom vertrouwen op een specialistische aanpak die het beste aansluit bij uw vloer. Wij zijn een onderdeel van DCA Dienstverlening. Heeft u in uw woning of bedrijf voornamelijk tapijt, dan is vooral stofzuigen van belang. Maar wat doet u als er veel vlekken in het tapijt zijn gekomen? Wij weten voor vrijwel iedere vlek de beste oplossing, zodat uw tapijt er na afloop van de behandeling weer uitziet als nieuw. Wanneer u merkt dat uw plavuizen vloer na verloop van tijd niet goed meer schoon te maken is, is er wellicht een uitgebreide behandeling met een schrobmachine nodig. Wij laten ook deze vloer weer blinken als glas. Heeft u een marmeren vloer die toe is aan een onderhoudsbeurt? Neem dan zeker contact op met de schoonmakers van Zevenaar. Wij schuren, zouten en kristalliseren uw vloer, zodat deze nadien glanst als nooit te voren. Wellicht is het een idee om de vloer tegelijkertijd te impregneren? Op die manier is uw vloer voortaan vuilafstotend. We maken gebruik van moderne apparatuur en schoonmaakmiddelen. Aandacht voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U gunt uw vloer het allerbeste? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Alle soorten vloeren zijn bij de schoonmakers van Zevenaar in goede handen. U vraagt de offerte aan door het formulier op onze website in te vullen. Als wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wilt u een snelle offerte op maat?VGM

Aangesloten bij de VGM Checklist Aannemers.

OSB

Beschikken over het OSB Keurmerk.

NEN

Voldoen aan de NEN 4400-1 normen.

Schoonmaak diensten van DCA Dienstverlening

Wij hebben alles in huis. Voor ieder probleem een oplossing.


Schoonmaak

Goede hygiëne is belangrijk in bedrijven, scholen, woningen en diverse andere gebouwen. Het uitbesteden van het schoonmaakwerk bespaart u veel tijd. Wij zijn uw ideale partner wanneer het gaat om een grondige schoonmaak. Milieuvriendelijk, veel ervaring, klantvriendelijkheid en hygiëne zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloeren. Zeker wanneer de vloer dagelijks zwaar wordt belast, is professioneel onderhoud van belang. Het onderhoud dat nodig is, is afhankelijk van het soort vloer. Onze specialisten maken gebruik van diverse moderne en milieuvriendelijke technieken.

Lees verder...

Bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een goede bouwoplevering van belang. De woning dient te worden schoongemaakt en al het restafval van de bouw wordt opgeruimd. De plafonds, de wanden, de vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd, zodat u een woning of pand zult aantreffen dat geheel klaar is voor gebruik.

Lees verder...

Glasbewassing

Streeploos gereinigde ruiten zijn een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Bij traditionele glasbewassing reinigt een ervaren en professionele glazenwasser uw ramen en kozijnen met water, spons en wisser. Ook wanneer uw ramen op grotere hoogten heeft, zijn wij uw ideale partner. Door middel van telebewassing reinigen wij uw ramen en kozijnen tot een hoogte van 23 meter.

Lees verder...

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Wilt u dat de vloerbedekking grondig wordt gereinigd, maak dan gebruik van een professionele tapijtreiniger. Door middel van een speciale reinigingsvloeistof, die onder hoge druk diep in het tapijt wordt gesproeid, reinigen wij uw vloer grondig. Bovendien is uw tapijt na de behandeling antistatisch, zodat herbevuiling minder snel optreedt.

Lees verder...

Openingstijden

Maandag - Zaterdag

08:30 - 17:30

Snel iemand aan de lijn?

Bel ons nu!

0851302763

Contact per e-mail?

E-mail ons nu!

info@schoonmaakbedrijf-zevenaar.nl